Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Песента на великия Емил Димитров Моя страна, моя България

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Песента на великия Емил Димитров Моя страна, моя България
Коментари Харесай

Румен Петков: Искаме имената на тези прокурори, които не могат да намерят извършител, въпреки самопризнанията на Борисов пред цял свят

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Песента на великия Емил Димитров " Моя страна, моя България " дали може да бъде чута в прокуратурата и в Народното събрание?! Тя може да бъде слушана, само че дали може да бъде чута? - попита риторично Румен Петков пред Слави Трифонов по 7/8 тв. Политикът напомни, че преди месец е инициирал привикване на анкетна комисия за следствие на Борисов за шкафчето. " Случи се това, което се случва с всичко, което би трябвало да бъде сгазено в името на комфорта на Борисов. Ние сме го адресирали до госпожа Караянчева това искане. Ни стон, ни вопъл. Никой не внесе предложение за съставяне на анкетна комисия, само че фактът е този. 

Прозрението за виновността на НСО на прокуратурата е перла в нравствената мизерия на държавното обвиняване. Един от причините е, че част от фотосите са датирани неверно - 21-ва и 24-та година. Това се вади като мотив, че фотосите не са същински. Този мотив може да излезе от устата единствено на шарлатани.

Прокуратурата споделя, че не може да откри причинители. Въпреки,че пред целия свят стана ясно в изявлението на Борисов. Той споделя ясно - " тя ми се обади, аз й споделих да влезе ", тя направила фотосите. Това обаче на нашите прокурори не прави никакво усещане. В края на предходната седмица излезе друго - че са разпитани Гешев, Цацаров и Борисов.

Ние ще желаеме имената на тези прокурори и специалисти. България би трябвало да знае кои са тези душици, за които правото и българщината са нищо. Защото имената на тези хора би трябвало да бъдат показвани на митингите. Защото, макар самопризнанията на Борисов, те не могат да дефинират кой е причинителят. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР